BejelentésNeptun Apartman
Balatonföldvár, Motel sétány 2.

MENÜ
A város a Balaton déli partján, Szántód és Balatonszárszó között található. Az egyik legrendezettebb város, kitűnő infrastruktúrával. Rengeteg fás parkja és virágos kertje van. Itt helyezkedik el az 1200m hosszú Kwassay sétány, amely a déli part egyik legszebb sétahelye.

 

A nyári turisztikai szezon kínálatát több kulturális és sportrendezvény egészíti ki. (fesztiválok, térzenék, színházi előadások, hangversenyek, kiállítások)

 

A tó vize itt sekély, fokozatosan mélyül, így kisgyermekes családok számára ideális nyaralóhely.

 

1994-ben tisztaságáért és rendezettségéért "Európa-díjat" kapott, 1995-ben a "Virágos Magyarországért" első helyezettje.

 

Kutyabarát fürdőhely is kialakításra került!

A fürdőhelyhez tartozó közel 2500 négyzetméteres területen bőven van hely játszani, a rengeteg fa pedig elegendő árnyékot ad a fürdőző kutyáknak és a gazdáiknak.

 

Kilátó hajót raktak a magaspartra!

2016 nyártól egy hajó árbockosarából csodálhatjuk egyszerre az egész Balatont, ha felmegyünk a balatonföldvári magasparton épült múzeumkilátó tornyába. A balatoni hajózást, vitorlázást bemutató interaktív kiállítás egy különleges, hajó alakú épületben kapott helyett, melynek árboca a Balaton legmagasabb épített kilátója.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!